26 Mart 2020 Perşembe

Campbell Hausfeld / Maxus Portatif Hava Kompresörleri

Campbell Hausfeld ve Maxus'un tüm gün, her gün güvenebileceğiniz ürünler var. MAXUS araç ve gereçleri sizin gibi profesyoneller, iş sahasında araçlarını kullanarak hayatlarını sürdürenler için tasarlanmıştır. Campbell Hausfeld hava kompresörleri MAXUS ürünleri arasında hava kompresörleri, hava ile çalışan çivi çakma makineleri, hava aletleri, basınçlı yıkama makineleri ve kaynak makineleri bulunmaktadır.

Maxus araçları ve ekipmanları, sizin gibi profesyonellerin işte daha üretken olmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Tüm gün, her gün işlerinizi daha hızlı ve kolay bir şekilde bitirmenize yardımcı olmak istiyoruz. Standart Özellikler Ağır hizmet tipi dökme demir kompresör pompası ABD'de üretilmiştir

Ekstra soğutma ve daha kolay çalıştırma için büyük bir volan ile tahrik edilen Sıçrama Yağlamalı Kayış Düşük pompa sıcaklıkları için yönlü hava örtüsü Tamamen kapalı ağır hizmet tipi kemer koruması Tanklar toz boya ile kaplanmış ve ASME onaylıdır Manuel tank tahliye (ler) Değiştirilebilir filtre elemanlarına sahip büyük teneke kutu emme filtresi Motorun çalıştırılmasına yardımcı olmak için özel boşaltma vanaları

Tank göstergesi Basınç tahliye emniyet valfi Manyetik yol verici tüm 5HP ve daha büyük ünitelere dahildir Koruyucu montajlı bağlantı parçaları Endüstriyel / Ticari sınıf UL Listeli elektrik motoru Termik aşırı yük motor koruma Alternatör ve manyetik marş motoru tüm dupleks modellerde standarttır

Bir galon elektrikli kompresör Maxus .5HP Bir Galon Son İşlem ve Trim Kompresörü - EX1001 Campbell Hausfeld tarafından üretilen Maxus EX1001, endüksiyon motoru bulunan güçlü bir 1/2 HP hava kompresörüdür sessiz çalışır. Bu hava kompresörü delme, kesme ve kaplama uygulamaları için idealdir. Bakım gerektirmeyen pompa yağ gerektirmez ve tek galonluk düşük profilli tank hafiftir ve depolanması kolaydır.

Bu kompresör, ev sahibi ve kendiniz için idealdir. EX8000 Maxus kompresör Maxus 2HP Dört Galon İkili Tanklı Taşınabilir Kompresör - EX8000 Bu bakım gerektirmeyen 4 galonluk kompresör, soğuk havalarda çalıştırılmaya devam etmesinin yanı sıra mükemmel çıktılar sunar. Kontrol panelinin okunması kolaydır ve nakliye ve kullanım sırasında pompanın / motorun korunmasına yardımcı olur. Bu en yaygın olarak, arada sırada havaya ihtiyaç duyan, ancak her gün değil, ev sahiplerine ve küçük yüklenicilere satılmaktadır. Elde taşınabilir portatif hava kompresörü

Maxus 2.5HP Dört Galon Gözleme Tarzı Hava Kompresörü - EX8002 Bu gözleme tarzı hava kompresörü, aynı anda birden fazla brad, bitirme, çerçeveleme veya çatı çivi çakma makinesini çalıştıracak kadar güçlüdür. Sessiz, endüksiyon tarzı motoru, hem içeride hem de dışarıda kullanmak için iyi bir ünite olmasını sağlar. Kullanışlı sap, kompresörü vücudunuzdan hafifçe yana yatırır, böylece kompresörü çalışma sahasının çevresinde taşırken dizlere çarpmaz.

Tekerlekli Maxus / Campbell Hausfeld 26 galon tank Maxus 2HP 20 Galon El Arabası Kompresörü - EX8300 Bu Maxus EX8300 Hava kompresörü 5.000 saate kadar pompa ömrü (B-10 rulman hızına bağlı olarak) sağlayabilir ve EX8300 60 daha soğuk çalışabildiği için% 35 daha sessiz ve daha uzun ömürlüdür. Tekerlekler işin etrafında hareket ederken üstün taşınabilirlik sunar ve düşük profilli tasarımı otomobillere ve kamyonlara sığmayı kolaylaştırır.

Dikey tekerlekli kompresör Maxus 5HP 26 Galon Dikey Tekerlekli Kompresör - EX8008 Yerden tasarruf sağlayan bir taşınabilir hava kompresörüne ihtiyacınız varsa, bu sizin için kompresördür. 26 Galon, 2.0 Çalışan HP, dikey dökme demir kompresör, ciddi profesyoneller için çeşitli hava araçlarına güç sağlar.

Ürünün pompa ömrü yıllarca güvenli çalışma için 5.000 saate kadardır. Saplı büyük 26 galonluk tank ve iki büyük tekerlek, şantiyede saniyeler içinde hareket etmenizi sağlar. 5.5 CFM hava iletimi ve maksimum 135 PSI basıncı ile işi kolayca halletmek için bol miktarda hava akışına sahip olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder