26 Mart 2020 Perşembe

Ingersoll-Rand Vidalı Elektrikli Hava Kompresörleri

Döner vidalı hava kompresörleri endüstriyel ihtiyaçlar için en popüler basınçlı hava kaynağı haline gelmektedir. Bir Ingersoll Rand hava kompresörünün neden endüstrideki en yüksek kaliteden biri olduğunu açıklamadan önce, döner parçanın nasıl çalıştığı hakkında küçük bir arka plan verdik. Atmosferdeki hava, iki eğirme rotoru arasında sıkıştığı bir odaya girecektir.

Rotorlar ters yönlerde döndükçe, depolanan hava belirli bir basınç seviyesine ayarlanır. Bu işlem, pistonlu hava kompresöründen çok daha az yorucu olduğu için, makine daha düşük bir çalışma sıcaklığında çalışabilir. Bu aynı zamanda bir döner vidalı kompresörün 7/24 çalışmasını sağlar.

Ingersoll Rand'ın devrim niteliğindeki UP Serisi entegre döner vidalı hava çözümleri ürün grubunu tasarlarken aklındaki ana hedef buydu. UP-Serisi, entegre bir döner hava sisteminden daha fazlasıdır, günümüz işindeki kârlılığın temel faktörlerini en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış eksiksiz bir döner hava çözümüdür.

IR Döner Vidalı Kompresör Ingersoll Rand Döner Vidasının Özellikleri 

Ingersoll Rand hava kompresörünün dahili bileşenleri Paranız İçin Daha Fazla Hava Endüstri lideri performans, daha az beygir gücü için daha fazla hava sağlar ve yılda binlerce dolar enerji tasarrufu sağlar. Akıllı ve Enerji Verimli Kontroller Sektör lideri performans, daha az beygir gücü için daha fazla hava sağlar ve yılda binlerce dolar enerji tasarrufu sağlar.

Maksimum Çalışma Süresi Ingersoll Rand, UP Serisinin performansından o kadar emindir ki, 5 ve 7 yıllık garanti programları mevcuttur. Kullanılabilirlik ve ayrıntılar için yerel Ingersoll Rand yetkili servis sağlayıcınıza başvurun.

Kullanım Noktasına Yakın Kurulum Fısıltı sessiz çalışma, kullanım noktasına daha yakın kurulum yapılmasını sağlar, maliyetleri düşürür ve daha iyi ve daha güvenli bir çalışma ortamı sağlar. Yakından Bakım Yapılmış Basınç Fısıltı sessiz çalışma, kullanım noktasına daha yakın kurulum sağlar, maliyetleri düşürür ve daha iyi ve daha güvenli bir çalışma ortamı sağlar. % 70 Daha Az Bağlantı Akıllı entegrasyon, sızıntıları ve basınç düşüşlerini ortadan kaldırarak güvenilirliği en üst düzeye çıkarır.

Kompakt Ayak İzi Tasarımı Küçük ayak izi değerli zemin alanını boşaltır ve kurulum maliyetlerini azaltır. Opsiyonel Toplam Hava Sistemi Paketi Komple entegre hava işleme paketi. Aşağıda en yaygın IR Döner Vidalı hava kompresörlerinin bir listesi bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder