26 Mart 2020 Perşembe

Ingersoll-Rand Hava Kompresörü Kurutucular

Tüm atmosferik hava küçük su parçacıkları içerir. Bu su hava kompresörünüzden geçtiğinde, nihayetinde tankınızın ve hava hatlarınızın içine girer. Sonunda bu, sisteminizde pas ve korozyon oluşturmaya başlayacak, bileşenlerinizi bozacak, hava tahrikli aletlerinizi ve ekipmanınızı bozacaktır. Ingersoll Rand Soğutmalı Kurutucular, bağımsız kuru bir üniteyi basınçlı hava tedarik hattınıza borulamak kadar kolay kuru hava sağlar. 

Bu kurutucular, hem pistonlu hem de döner vidalı hava kompresörlerine bağlanabilir. IR kurutuculardaki özelliklerden sadece bazıları korozyona dayanıklı ısı eşanjörleri, gelişmiş bir kontrol sistemi ve yüksek verimli nem ayırma içerir. 

Tüm bunlar, son hattınızın uzun süreli sabit bir kuru hava kaynağı almasını sağlamaya yardımcı olur. Bu, harap ürün finisajları, hurdaya çıkarılan malzemeler veya pnömatik aletlerin ve ıslak hava tarafından tahrip edilen üretim ekipmanının değiştirilmesi nedeniyle maliyeti neredeyse ortadan kaldırır. Ingersoll Rand hava kompresörü kurutucularının.

Özellikleri ve Yararları Hava Kompresörü Kurutucu Korozyona dayanıklı ısı eşanjörleri hava akışı kısıtlamalarını azaltarak daha az enerji harcayarak daha verimli verim sağlar. Dahili paslanmaz çelik buğu çözücü tüm nemi etkin bir şekilde temizler. Kullanımı kolay grafik arabirimli mikroişlemci kontrolü, sistem parametrelerini kolay ve verimli bir şekilde ayarlamanıza ve yönetmenize olanak tanır. Değişken hızlı fanlar, üniteler maksimum soğutma kapasitesinin altında çalıştığında güç tüketimini azaltırken tutarlı bir çiğlenme noktası sağlar. 

Güvenilir, tamamen hermetik kompresörler çevre dostu R134A soğutucu akışkan kullanır. Tamamen ayarlanabilir programlanabilir elektronik tahliye vanası hava kaybını en aza indirmeye yardımcı olur. Optimum Verimlilik için Tasarlanmış Ingersoll Rand kurutucuları, tüm yük seviyelerinde sabit bir çiğlenme noktası sağlamak ve ISO7183 ve CAGI ADF100 endüstri standartlarını karşılayan sürekli kuru hava performansı sağlamak için çoklu tasarım özellikleri sunar. 

Kurutucunun gelişmiş kontrol parametreleri, teşhis ve alarmlarla tam işlev kontrolü, benzer boyutlardaki rekabetçi ürünlerden daha sofistike ve güçlüdür. Ayrıca, sızdırmaz çalışma ve çalışma özelliklerine uygunluğu sağlamak için her üniteyi test ediyoruz. 

D - IN Kurutucular Mevcut Kurutucular Aşağıda, sattığımız en yaygın hava kompresörü kurutucularının bir listesi bulunmaktadır. Bunların çoğu aşağıda listelenmesine rağmen, çok çeşitli diğer kurutucular da satıyoruz. Daha geniş seçenekler için bizi 1-866-203-2944 numaralı telefondan arayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder