26 Mart 2020 Perşembe

Chicago Pnömatik Hava Kompresörleri

Chicago Pnömatik elektrikli el aletleri ve kompresörler işi hızlı ve doğru bir şekilde yapar. Her göreve güç, hassasiyet ve performans getiriyorlar. Sabit kompresörleri güvenilirlik, kolay bakım ve esneklik ile tanınır. Ürün yelpazesi, verimliliğinizi en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış güçlü, verimli piston ve döner vidalı kompresörlere ve basınçlı hava işleme ekipmanına sahiptir.

QRS Vidalı Kompresör Pistonlu Kompresörler Chicago Pnömatik pistonlu kompresörler, basınçlı hava ihtiyacının düşük olduğu uygulamalarda mükemmeldir. Farklı bir ürün yelpazesiyle, pistonlu kompresörleri birçok versiyonda mevcuttur, bu da onları herhangi bir üretim faaliyetine uygun hale getirir. Mobil, düşük veya yüksek basınçlı, şasiye veya kaba monte edilmiş, aralıklı basınçlı hava taleplerini karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Sessiz Döner Vida Yüksek performans, verimlilik ve güvenilirlik için tasarlanan QRS (Sessiz Döner Vidalı) hava kompresörlerinin Chicago Pnömatik hattı, bir lastik atölyesi, bakım atölyesi, araç gövdesi, boya atölyesi veya otomotiv bayisinin basınçlı hava taleplerini karşılayabilir.

Bu kompresörler tüm sektörde en üst seviye ürünler olarak bilinir ve gerektiğinde sürekli hava beslemesi yapabilir. RCP Hava Kompresörü Chicago Pneumatic, geniş bir parça, aksesuar ve kurutucu envanteri bulundurur. Kompresör yağı veya yağlayıcıya ihtiyacınız varsa, bunlar var! CP ayrıca AirNet Piping adlı kendi boru sistemlerini de üretir.

AirNet'in esnekliği, kurulum kolaylığı ve geniş ürün yelpazesi onu endüstrinin en iyilerinden biri yapar. Soğutmalı Hava Kurutucular CP'nin kurutucu serisinde, hemen hemen tüm uygulamalara uygun soğutmalı kurutucular ve soğutucudan sonra hava soğutması gerektirmeyen yüksek sıcaklıklı kurutucular bulunmaktadır. Chicago Pnömatik hava kompresörleri hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bölümlere göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder