26 Mart 2020 Perşembe

Chicago Pnömatik AIRnet Boru Sistemi

Basınçlı hava boru sisteminiz üretim sürecinizdeki en hayati rollerden birini oynar. Chicago Pnömatik AIRnet boru sistemi, havanızı mümkün olan en düşük fiyatla doğru basınçta iletmeye yardımcı olur. AIRnet Boru Sistemi AIRnet boruları yüksek kaliteli bileşenlerden oluşur ve esneklik ve kurulum kolaylığı ile kendini fark eder.

AirNet birçok farklı çap ve uzunlukta üretilmektedir, bu nedenle uygulamanıza en uygun boru sistemini alacağınızdan emin olabilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek veya bir ürün satın almak için Chicago Pnömatik Depomuzu ziyaret edin AIRnet Boru Bağlantısı AIRnet, TAM ÇÖZÜMÜNİZDİR AIRnet basınçlı hava boru sistemi, yüksek kaliteli alüminyum boruları, alüminyum ve polimer aralığı sayesinde kaynaktan üretime eksiksiz bir çözümdür ("- 3") bağlantı parçaları ve çeşitli özel aletler, braketler ve burçlar.

AIRnet'in iplik düzeneği, değişen boru ve ek parçaların hiç olmadığı kadar kolay olmasına yardımcı olur. Daha az soyulmuş dişler ve zaman tasarrufu, çok çeşitli uzantı olanakları ve ağ üzerinde tam kontrol oluşturmanıza yardımcı olur.

Hızlı ve Kolay Kurulum AIRnet boruları hafif, sağlam ve kesimi kolaydır. Yenilikçi alüminyum borular, herhangi bir eğitim almadan sadece bir kişi tarafından güvenle monte edilebilir. Polimer bağlantı parçaları mükemmel bir hizalama sağlar, kaynak, yapıştırma veya kıvırma ihtiyacını ortadan kaldırır 1 "'e kadar olan borular anlık hava sızdırmazlığı ile elle sıkılabilir. Sistem montajdan hemen sonra basınçlandırılarak kesinti süresini en aza indirir. Minimum Sızıntı yoluyla

AIRnet sisteminin bir avantajı pürüzsüz iç yüzeydir.Porbanın içi boyunca direnç olmadığından, daha hızlı hava akışı için daha az sürtünme vardır.Her boru bağlantısı aynı zamanda oluşturmak ve hava geçirmez bir o-ring içerir Buna ek olarak, AIRnet'in korozyon malzemesi ve minimum basınç düşüşü bakım maliyetlerinin düşük kalmasını sağlar Bunların tümü hava kompresörünüzün yalnızca gerektiğinde çalıştığı anlamına gelir - paradan tasarruf edersiniz!

AIRnet Borulama AIRnet Borularının pürüzsüz yüzeyi Düşük sürtünmeli pürüzsüz yüzey Risk yok Alüminyum keserken korozyona karşı korozyon.Korozyon ile ilgili olmayan çok düşük sızıntı riski.Boruların hızlı çapak alma. Borular basitçe irin bağlantı parçasına takılır. Bağlantı parçaları elle sıkılabilir ve bir anahtarla sabitlenebilir.

Ağı değiştirmek kolaydır: bağlantı parçaları ve borular kolayca sökülebilir ve tekrar kullanılabilir. Diğer Rakipler Rekabetin içinde sağlamlık Düşük hava akışı için yüksek sürtünmeli pürüzlü yüzey Korozyon koruması galvanizleme kalitesine bağlıdır. Boruyu keserken, galvanizleme çıkarılır.

Bağlantı, suyun durgunlaşabileceği düşük seviyeli noktalarda yüksek bir korozyon riski oluşturur ve bu da yüksek sızıntı riskine neden olur. Boruyu dişlemek, gelecekteki sızıntıları önlemek için belirli bir deneyim seviyesi gerektirir.

Galvanizli bağlantı parçaları bir anahtar kullanarak sıkılmalıdır. Sızıntı riski, ipliğin kalitesine bağlıdır. Ağı değiştirmek genellikle zordur: sökme işleminden sonra borular kesilmeli, değiştirilmeli, vidalanmalı ve tekrar monte edilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder